Com matrícular-se
 

!!! Important:


1. Cal omplir els camps correctament en tots els pasos o de lo contrari es possible tenir problemes en la formalització de matrícula.

2. És OBLIGATORI al realitzar la matrícula, ADJUNTAR la Foto Carnet i DNI, per davant i darrere de manera individualitzada. És important que aquestes imatges es visualitzen clarament la seua informació, de lo contrari no seran vàlides i hauràs de repetir-les.

3. No actualitzes el navegador en durant el procés de matrículació o de lo contrari hauràs d'introduir de nou la informació.
 

Pas a pas

 

Pas 1

Has d'ACCEDIR A LA PÀGINA DE MATRICULAR-SE. Es troba en la capçalera de la web, en el menú Matrícula. Llig i tria l'esport
 

Pas 2

Ompli els camps per a la tria de categoria automàtica a partir de la Data Naixement, Gènere, Codi Postal i Modalitat en cas d'haver-ne.

 

Pas 3

Ompli els camps que et demana amb les dades pesrsonals de l'alumne/a, matrícula anterior (en el cas de tindre un altre fill o filla ja matrículada o per 2n segon esport pràcticat). documents a adjuntar (foto carnet, DNI, targeta ciutadana), dades parentals de contacte principal, dades medíques i acceptar el Consentiment de les Dades i la Política de Privacitat.

 

Pas 4

Resum de Matrícula i la seua quota anual amb les bonificacions corresponents en cas de tindren.

Tria l'import a a pagar. En prémer Acceptar seràs redirigit a la pasarel·la de pagament segura amb l'import que hages triat.

En acabar el pas de pagament, arribaràs a la pàgina de PRE-INSCRIPCIÓ REALITZADA CORRECTAMENT!!! amb el resum i les indicacions a tenir en compte.

 

Pas 5

Verifica al teu mail que hages rebut un correu com a que ha estat realitzada. En cas de no ser així, contacta amb l'Oficina d'Esports. Abans de res, revisa si tens el mail a la carpeta SPAM "Correos No deseados"

 

Pas 6

A partir d'ara, estigues atent al teu correu de contacte, a on anirem informant-te del teu procés de matrículació.

 

Pas 7

Enhorabona ja esteu a les Escoles Esportives!

 

MATRÍCULES ESPORTIVES